Infoisinfo Nederland

Star Travel Reisburo
Vakantie in Bergen op Zoom

www.itactravel.nl/startravelboz
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0164 245 02?

Adres

Vogelaar 35 A. P.C. 4617LG, Bergen op Zoom, Noord Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Star Travel Reisburo

Boeken in Bergen op Zoom, Reisbureau in Bergen op Zoom, Reizen in Bergen op Zoom, Workshops in Bergen op Zoom

Op 1 december 2000 opende Star Travel Reisburo. Hoe dan ook: we proberen altijd de voordeligste prijs voor u te berekenen. Ook kunnen we op tal van bestemmingen een reis op maat samenstellen. .
We zijn er vast nog een paar vergeten te noemen! Ook zijn we bekend met het maken van cruises. Door het bijwonen van cursussen en workshops, het maken van studiereizen en het vieren van vakanties, houden we onze kennis op peil. We hebben veel ruimte voor en achter de schermen, en we hebben een kinderzitje. Sindsdien hebben we een leuk band met onze klanten opgebouwd, want als reisbureau in een wijkwinkelcentrum hebben we meer tijd voor de klant, waardoor we onze klanten beter kunnen leren kennen. Wij hebben een boekbare site www.itactravel.nl/startravelboz waar u handig en vertrouwd uw vakantie online kunt boeken, van stedentrip tot cruise, van een zonvakantie in Griekenland tot een rondreis door Cuba.
Vooral voor de verre reizen is dat fijn, omdat iedereen zijn specifieke wensen heeft. Dat biedt soms wat meer flexibiliteit. Uiteraard hebben we zélf al verschillende het cruise-leven ervaren, transfers en verblijf in de accommodatie is inbegrepen, waarbij over het algemeen de vlucht, en we kunnen u vertellen: het is verslavend! We boeken voor u pakketreizen, maar we kunnen de reis ook samenstellen uit losse onderdelen. Samen hebben wij bijna de hele wereld gezien! Binnen Europa hebben we vrijwel alle landen bezocht, Venezuela, Ecuador, Indonesië, Thailand, Zuid Afrika, Suriname, Aruba, Curacao, de Verenigde Staten, Marokko, Maleisie, Costa Rica, de Mexicaanse streek Yucatan en de omgeving van Puerto Vallarta, het tropische en swingende Cuba, China, zoals de Dominicaanse Republiek, zéker de toeristisch interessante plekjes! Maar ook buiten Europa zijn we in veel landen geweest, Colombia en Panama. .
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 13:00 17:30
   Dinsdag 9:00 17:30
   Woensdag 9:00 17:30
   Donderdag 9:00 17:30
   Vrijdag 9:00 17:30
   Zaterdag 9:00 16:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Star Travel Reisburo (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe